Франция не е сред фаворитите за световната купа, намекна селекционерът

...
Франция не е сред фаворитите за световната купа, намекна селекционерът
Коментари Харесай

Дешан: Франция не е сред фаворитите за световната купа

Франция не е измежду любимците за международната купа, загатна селекционерът на националния тим Дидие Дешан след успеха с 2:1 над Беларус в последния мачот група " А ".

Той съобщи, че Португалия, Германия и Бразилия са много по-напред в обиграването на съставите си и " петлите " би трябвало да наваксват, с цел да бъдат конкурентноспособни в Русия следващата година.

" Направихме някои неща доста добре, само че други не успяхме да направляваме. Случваше ни се и в предни мачове от квалификациите да не владеем изцяло играта.

Като цяло разполагаме с доста окуражен състав, само че мога да се сетя единствено в Европа за два тима, които са пред нас (Португалия и Германия), както и един в Южна Америка (Бразилия) ", сподели той.

" Нужно е време, с цел да намерим верния баланс в състава ни. На моменти наподобява, че не затрудняваме оптимално противниците ни, а това е аспект от играта, който би трябвало да усвоим допустимо най-скоро ", добави 48-годишният селекционер.

Дешан обаче показва самочувствие след класирането за международното в Русия и съобщи изрично, че имайки поради класата на отбора му, е разумно той да откри непосредствено място на шампионата.

„ Нашия път към Мондиала бе неравномерен. Срещу Беларус също не ни беше леко, само че задачата е изпълнена и съм благополучен за играчите си. Като имаме в поради класата ни, разумно е, че се класирахме непосредствено за Русия ”, безапелационен бе Дешан.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР