Франция настоява, че премахването санкциите, наложени от ЕС срещу Русия

...
Франция настоява, че премахването санкциите, наложени от ЕС срещу Русия
Коментари Харесай

Франция обвързва премахването на санкции срещу Русия с мира в Украйна

Франция упорства, че премахването глобите, наложени от Европейски Съюз против Русия за ролята й в рецесията с Украйна са свързани напредъка в мирния развой на страната, оповестява Агенция Франс Прес.

Издигането на националистически и популистки партии в Европейски Съюз ускоряват акцията на Русия да бъдат анулирани ограниченията, които са наложени за анексирането на Крим и поддръжката за бунтовниците на източната част на Украйна.

Вчера новият министър председател на Италия разяснява, че желае да възвърне обичайно близки връзки сред Рим и Москва и упорства за преразглеждане на глобите на Европейски Съюз.

Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан разяснява, че Париж се опълчва на всяко бързо преосмисляне. " Когато реализираме прогрес (б.р. с преустановяване на спора в Украйна), тогава можем да стартираме да повдигаме въпроса за глобите и това ще кажем на Италия ".

По време на визитата си в Австрия, съветският президент изясни, че е в полза на " всички " да бъдат анулирани ограниченията. Владимир Путин се срещна с австрийския канцлер Себастиан Курц, чиято национална партия е в коалиция с крайнодясната партия на свободата, която поддържа изказванието на Русия за суверенитет над Крим.

Курц разяснява, че " да вървим напред дружно... е по-добре от един против различен ". Той увери и сътрудниците си, че Виена, която поема ротационното председателство на Европейски Съюз през юли, ще се придържа към решенията на блока.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР