Франция и Мароко ще определят съперника на Аржентина в големия

...
Франция и Мароко ще определят съперника на Аржентина в големия
Коментари Харесай

Франция и Мароко ще определят втория финалист на Мондиал 2022

Франция и Мароко ще дефинират противника на Аржентина в огромния мач за международната купа по футбол в неделя.
" Петлите " не престават отбраната на трофея и довечера от 21,00 часа на стадион „ Ал Байт “ ще излязат против изненадата в шампионата Мароко.

Килиан Мбапе и компания разумно са определяни за любимци в този дуел. На четвъртфиналите те отстраниха Англия след сложна победа с 2:1, пристигнала след гол десетина минути преди края на Оливие Жиру.

Добрата вест за селекционера на отбора Дидие Дешан е, че той съвсем несъмнено няма да има отсъстващи футболисти и ще може да избере най-хубавото в своя състав. Адриен Рабио и Дайо Упамекано са с леки вирусни признаци, само че не се чака да имат проблеми със започването на срещата.

Мароко е считан за новобранец, само че това за тях не е нова роля. Те бяха такива и против Испания, и против Португалия, а в този момент и двете иберийски страни са вкъщи, като даже не съумяха да вкарат във вратата на северноафриканците.

Селекционерът Уалид Реграги, който към този момент е със статут на народен воин има кадрови проблми, с които ще би трябвало да се оправя. Почти цялата мароканска отбрана е под въпрос, включително Найеф Агер и Нусаир Мазрауи, които изпуснаха дуела с Протугалия на 1/4-финалите. Съмнения има и към здравословното положение на Ромай Сайс, само че е допустимо най-малко двама от тримата да бъдат вдигнати за мача с Франция, като по-големи шансове наподобява имат двамата централни бранители. Наказан е Уалид Кедира.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР