Франция елиминира Англия в оспорван мач за полуфиналите на Световното

...
Франция елиминира Англия в оспорван мач за полуфиналите на Световното
Коментари Харесай

Франция бие за първи път Англия на световно, среща Мароко на полуфинал

Франция отстрани Англия в оспорван мач за полуфиналите на Световното състезание по футбол в Катар. Двубоят приключи при резултат 2:1 в интерес на първенеца Франция.

В 17-ата минута французите разиграха пред наказателното поле, Орелиен Чуамени получи топката и с фалцов отдалечен удар откри резултата.

В 25-ата минута англичаните имаха искания за дузпа поради по-твърдо влизане против Кейн, само че след инспекция с ВАР не бе отсъдено нарушаване.

Англия стартира по-агресивно второто полувреме и след нарушаване на Чуамени бе отсъдена дузпа. Кейн вкара на съотборника си в " Тотнъм " Лорис и с 53-иа си гол за националния изравни върха на Уейн Руни.

Британците изпуснаха положителни положения, само че тимът, който поведе, бе Франция. В 78-ата минута Гризман центрира, Жиру надскочи Магуайър и означи с глава.

Заради безсмислено нарушаване на Ернандес против Маунт бе отсъдена втора дузпа за Англия, само че Кейн не улучи вратата.

Селекционерът на Франция Дидие Дешан реши да не прави промени в състава за 1/4-финала против Англия на международното по футбол в Катар. " Петлите " излязоха със същите 11 като в мача с Полша.

Според статистиката от играни три срещи сред Англия и Франция на международни шампионати, петлите за първи път надиграва тима на Англия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР