Франк Кесие е един от играчите на Барселона, които най-вероятно

...
Франк Кесие е един от играчите на Барселона, които най-вероятно
Коментари Харесай

Барселона продава Кесие, Тотнъм пита за цената

Франк Кесие е един от играчите на Барселона, които най-вероятно ще изоставен клуба след края на сезона. Според „ Спорт “ каталунците ще осведомят играча за това, откакто отборът на Чави Ернандес публично завоюва купата в Ла Лига. Кесие бе притеглен като свободен сътрудник през предишното лято. Въпреки че той не може да бъде считан за титуляр в състава на Чави, спортно-техническият щаб като цяло е удовлетворен от неговия принос. Въпреки това обаче клубът има потребност от финансови постъпление, и то до 30 юни, което ще реши ориста на Кесие.

Милан и Интер имат интерес към играча, само че в Барселона не имат вяра италианските клубове да платят желаната прехвърлянето сума, тъй че на „ Камп Ноу “ разчитат на това, че могат да продадат полузащитника в Англия. Според „ Спорт “ от Тотнъм към този момент са отправили питане за цената на Кесие. Изданието прибавя, че Барселона ще желае за него малко над 25 милиона евро, което ще бъде добра облага, в случай че клубът взе играча без пари.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР