Фотограф на кралското семейство твърди, че ако принцеса Даяна беше

...
Фотограф на кралското семейство твърди, че ако принцеса Даяна беше
Коментари Харесай

“Тя открадна сина ѝ”: защо принцеса Даяна нямаше да хареса Меган Маркъл

Фотограф на кралското семейство твърди, че в случай че принцеса Даяна беше жива през днешния ден, нямаше да хареса Меган Маркъл.

Фотографът Джон Суонуел, който бе персонално определен от Даяна преди години да й направи портретни фотоси дружно с дребните Уилям и Хари, счита, че принцесата нямаше да е щастлива от любовния избор на по-малкия си наследник.

Той добавя, че Меган е " откраднала " Хари и Даяна сигурно би била на това мнение.
 Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш
Според фотографа, херцогинята на Съсекс е трансформирала Хари в своя " марионетка " и имала " нечисти претекстове ", когато се причисли към кралското семейство.

Принцеса Даяна беше огромен почитател на работата на Суонуел, само че той счита, че тя нямаше да бъде почитател на Меган Маркъл.

" Не мисля, че щеше да я харесва, щеше да счита, че Меган е откраднала сина ѝ " , споделя Суонуел в изявление пред Daily Mail. " Сега той е марионтека на Меган. "
 Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл  Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл  Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл  Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл
75-годишният фотограф е уверен, че Меган е била решена да со " хване брачен партньор " и това е била нейната цел, когато е пристигнала във Англия.

" Тя имаше цел, когато пристигна тук. Преди беше просто една треторазрядна актриса, изскочи ѝ невероятна опция и тя се възползва от нея, както несъмнено би направил всеки човек. Тя е доста интелигентна жена, без подозрение. Знае по какъв начин да командва. "
 Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР