Фото: ТАССТази вечер московският Локомотив гостува в Шампионската лига на

...
Фото: ТАССТази вечер московският Локомотив гостува в Шампионската лига на
Коментари Харесай

Руски кошмари за Роналдо, или как Русия кара Кристиано да страда

Фото: ТАСС

Тази вечер московският " Локомотив " гостува в Шампионската лига на " Ювентус " с Кристиано Роналдо. 

Life.ru споделя по какъв начин португалската суперзвезда страда поради Русия: загуби Ирина Шейк, провали се на Световното състезание през 2018 година, загуби от съветския народен тим, размина се с победа над ЦСКА в последната секунда и не вкара дузпа на финала в Шампионската лига на стадиона в Лужники.

---

Раздялата с Ирина Шейк

В продължение на пет години Кристиано се срещаше със супермодела Ирина Шейк. През януари 2015 година обаче петгодишната сага завърши.

Отначало Роналдо не участва на премиерата на кино лентата " Херкулес ", която бе почетена от обичаната му, а по-късно Шейк пропусна церемонията по връчването на " Златната топка " на своя другар.

Според слуховете до окончателната разлъка се стигнало след нежеланието на Ирина да участва на годишнината на майката на Кристиано. Двойката се раздели и последваха разнообразни мнения. Но най-красноречивият от всички е от другар на Роналдо, който твърди, че Кристиано към момента не е не запомнил съветската хубавица, макар че от дълго време се среща с друга.

„ Чувствата му към Ирина към момента не са изстинали. Съжалява, че са се разделили и към момента следи живота й. Кристиано беше шокиран, той в никакъв случай не е считал съществено, че тя може да го остави. ”, сподели приятелят на Роналдо.

--

Провал на Световното състезание през 2018 година в Русия

Кристиано Роналдо отиде с Португалия на финалите на Световната купа в Русия през 2018 година, с цел да потвърди на целия свят, че е по-добър от Лионел Меси и не по-лош от Пеле и Марадона. Всичко стартира прелестно: хеттрик при 3:3 с Испания. Но след това стана по-трудно: трудно излизане от групата с второ място. Последва жалък край: загуба на 1/8 финалите от Уругвай.

„ Чувствах се благополучен тук. Турнирът е добре структуриран и организацията на Световната купа прелестно ме изненада. Крайният резултат е разочароващ, само че напущаме шампионата с високо вдигнати глави. Нашият тим искаше да завоюва, мисля, че играхме по-добре от уругвайците. ”, каза Роналдо след шампионата в изявление за Globo Esporte .

Красивите думи, че той е добре в Русия, не би трябвало да основават лъжливо усещане. Да, ние в действителност обичаме Кристиано, само че надали Световната купа 2018 ще бъде запомнена като отличен шампионат за него. Самият той вкара четири гола, само че точно в Русия той загуби може би последният късмет да завоюва международното състезание, тъй като през 2022 година ще е навършил 37 години...

---

Поражение от съветския тим

В квалификационния шампионат за Световното състезание през 2014 година Роналдо още веднъж се беше сблъскал с Русия. 

Воденият от Фабио Капело тим изигра прагматично дуелите с любимеца в групата и сподели на Роналдо и компания къде е мястото им.

Мачът сред Русия и Португалия в Москва през октомври 2012 година приключи 1:0, като единственият гол бе маркиран от Александър Кержаков. Русия освен завоюва, само че и приключи пред Португалия в квалификационната група, заемайки първо място.

---

Драмата с ЦСКА в Москва

През същата 2012 година (но малко по-рано) Кристиано Роналдо пристигна в Москва с Реал Мадрид. В 1/8-финалния дуел от Шампионската лига в мразовита Русия всичко стартира добре за гостите: Роналдо вкара в 28-ата минута и Реал поведе с 1:0.

Въпреки това, 30 секунди преди последния съдийски сигнал шведът Понтус Верблум означи гол във вратата на Икер Касиляс за 1:1 и лиши Роналдо и Реал от успеха.

---

Сълзи на финала в Шампионската лига

За първи път Москва накара Роналдо да плаче още през 2008 година. Тогава „ зеленият ” португалец игра край в Шампионската лига с неговия " Манчестър Юнайтед " против Челси. Роналдо откри с глава в постоянното време, само че Челси изравни. При дузпите Кристиано бе на път да съсипе целия сезон за тима си, откакто не съумя да вкара от бялата точка във вратата на Петър Чех.

За благополучие на Кристиано, цялата работа беше свършена за него от съотборници и московския дъжд, който накара легендата на Челси Джон Тери да направи съдбовен пропуск. В последна сметка всичко приключи с успех за Манчестър Юнайтед и Роналдо, само че преди него португалецът се разплака, мислейки за най-лошото.

„ Вкарах в постоянно време, само че пропуснах при дузпите. Мислех, че това ще е най-лошият ден в живота ми, само че не се оказа по този начин. Много съм горделив с момчетата, тъй като имаха вяра в успеха до дъно. За мен този триумф значи доста. Опитвам се цялостен живот да печеля Шампионската лига. “, сподели тогава Роналдо.

---

Русия против Роналдо. Нова глава

Към днешна дата Роналдо е играл осем пъти против съветски тимове - народен и клубове. Статистиката му е следната: 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, 6 гола и 3 асистенции.

Всъщност, в случай че погледнете обстоятелствата обективно, след всяко проваляне на Роналдо с съветска диря нещата се обръщат позитивно за него:

Раздялата с Ирина Шейк го докара до среща с Джорджина Родригес, която му роди момиченце.

През 2012 година Роналдо и Португалия изгубиха от Русия в подготовка за Световното състезание през 2014 година, само че въпреки всичко тимът стигна до финалите на Световното състезание посредством баражи.

След обидно 1:1 в Москва Реал наказа ЦСКА с 4:1 в Мадрид, като Роналдо се разписа два пъти.

Пропускът му при в дузпите във финала на Шампионската лига 2008 също остана без последици.

Днес Роналдо за първи път ще излезе против втори тим от Русия - Локомотив. И като се имат поради забавните трендове в този спор, може би е по-изгодно московчани да изгубят от Роналдо и сие, с цел да финишират най-после в групата на по-високо място от Юве.

Превод: „ Петел ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР