Активен е обменът на туристи между България и Гърция, посочват

...
Активен е обменът на туристи между България и Гърция, посочват
Коментари Харесай

Цели хотели в Гърция са ангажирани от българи за Великден

Активен е обменът на туристи сред България и Гърция, показват гръцките медии през днешния ден.

На Халкидики има цели хотели, ангажирани за Великден от българи.

Под заглавие " Гърция е втора най-предпочитана страна за българските туристи " през днешния ден медиите разгласяват данни от изследване на българския Национален статистически институт. След Турция българите избират да пътуват в Гърция, оповестяват гръцките медии. 

Забраняват чадърите и шезлонгите на близо 200 плажа в Гърция

По отношение на противоположното придвижване - на гърци към България, Гърция се подрежда на трето място след туристите от Турция и Румъния. Почти 50% от чужденците, посетили България са жители на европейски страни.

 istock istock
По отношение на българските туристи гръцките туроператори оповестяват за мощен интерес за Великден и на първо място в Северна Гърция, като първо място по резервации остава Халкидики. Има цели хотели, заети от български туристи за празниците, споделиха хотелиерите.

Гърците не се лимитират единствено в покупки на евтини български артикули за празниците, само че и остават на отмора няколко дни в " християнска България с извънредно скъпи и забавни църкви и манастири ", показват гръцки уеб сайтове в мнения за настройките на гърците за пътешестване.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР