фото: pexels.comЮжна Корея съобщи за 299 новозаразени с коронавируса за

...
фото: pexels.comЮжна Корея съобщи за 299 новозаразени с коронавируса за
Коментари Харесай

Сеул въведе отново ограничения в ресторантите и затвори спортните зали

фото: pexels.com

Южна Корея заяви за 299 новозаразени с ковид за последния ден и разгласи, че постанова нови ограничавания на заведенията за хранене, питейните заведения и сладкарниците в региона на гъсто обитаемата столица, предадоха осведомителните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Посещаването на заведения за хранене, питейни заведения и сладкарници ще бъде неразрешено от 21 до 5 часа. Кафенетата могат да доставят единствено питиета по домовете до среднощ на 6 септември. Освен тях затварят порти фитнес центровете и центровете за следучилищно образование.

Църквите, нощните клубове, закритите спортни клубове и множеството учебни заведения към този момент са затворени, а носенето на маски е наложително на публични места.

209 от новите случаи са открити в столицата Сеул и прилежащите провинции Инчон и Кьонги. 30 други случая са открити в югоизточния град Тегу. Църквите станаха центрове за заразяване в Сеул и на други места, като доста от тях не постановяваха носенето на маски и разрешаваха на молещите се да пеят и да се хранят дружно.

Днес Южна Корея означи седемнадесетия следващ ден, в който броят на новозаразените доближава трицифрени цифри. С това общият брой на инфектираните от началото на пандемията към този момент е 19 699, в това число 323 смъртни случая.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР