Формулярите за кандидатстване в първи етап на националния конкурс за

...
Формулярите за кандидатстване в първи етап на националния конкурс за
Коментари Харесай

Отворени са формулярите за националния конкурс за имотния сектор - REAL ESTATE AWARDS

Формулярите за кандидатстване в първи стадий на националния конкурс за имотния бранш REAL ESTATE AWARDS са отворени и ще бъдат дейни до 15 април в това число . Единственият народен конкурс за сектора ще се организира при ясни критерии, съответстващи на другите категории, а претендентите ще преминат през оценяването на експертно и без значение жури.

Конкурсът се организира в няколко съществени категории и подкатегории, като има за цел да насочи вниманието към строителните вложители, строителите на жилищни и бизнес планове, цифровите решения в региона на недвижимите парцели, както и организациите за недвижими парцели. За първи път тази година REAL ESTATE AWARDS ще отличи и брокер на недвижими парцели, избран от имотния отрасъл.

Всички категории и техните подкатегории в националния конкурс REAL ESTATE AWARDS са:
Агенция за недвижими парцели на годината за 2023 г. Агенция за недвижими парцели с над 10 брокери; Агенция за недвижими парцели от 5 до 9 брокери; Агенция за недвижими парцели с до 4 брокера; Дебют на Агенция за недвижими имоти; Най-динамично разрастваща се компания. Най-добър уебсайт на организация за недвижими парцели Брокер на годината Имот на годината PropTech Реклама на имот
Участници в състезанието могат да бъдат всички организации за недвижими парцели, вложители и строителни компании, регистрирани по Търговския закон. Победителите ще бъдат определени след класиране на претендентите вследствие на обширно разискване на експертното жури. При кандидатстване с запълнен формуляр за една от всички категории, искащи могат да се включат в конкуренцията за специфичната премия на плана - уикенд за двама със закуска и вечеря в Гранд Хотел Банско , като печелившият ще бъде определен посредством чоп по време на формалната гала по награждаване.

Формулярите за номиниране в състезанието REAL ESTATE AWARDS са отворени и дейни в страницата на плана на онлайн платформата Investor Media PRO -.

Money.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР