Формула 1 забранява знаменитостите, които гостуват на отделните състезания, да

...
Формула 1 забранява знаменитостите, които гостуват на отделните състезания, да
Коментари Харесай

Знаменитости, но без охрана: Формула 1 промени правилата за достъп до пистата

Формула 1 не разрешава звездите, които гостуват на обособените надпревари, да водят със себе си охранители. Тази мярка се постанова след случай по време на, което се организира в края на октомври.

Преди конкуренцията в Остин някогашният водач и сегашен кореспондент на " Скай спортс " Мартин Брандъл опита да интервюира изпълнителката Мегън дъ Стелиън, само че влезе в спор с охранител, като му е било отговорено, че тя няма да приказва и Брандъл не може да се приближава до нея.

От Формула 1 потвърдиха пред " Ройтерс ", че охранители към този момент няма да се позволяват заради ограничавания на пространството, както и ограниченията против COVID-19. Известните персони обаче няма да бъдат задължени да дават изявленията.

Самият Брандъл също разяснява станалото, като добави, че не се е обръщал към Формула 1 за промени в протокола.

" Говорете с мен, игнорирайте ме, блъскайте ме. Правете, каквото желаете и каквото ви прави щастливи. Единствено се пробвам да предам атмосферата на хората ", сподели някогашният водач.

Гран при на Съединени американски щати беше първата конкуренция през сезона, в която имаше повече посетители и те можеха да минат по стартовата решетка. Дълго време поради COVID-19 Формула 1 спазваше доста прецизни ограничавания.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР