Формация ГеоМарЧаЛо ще отпразнува своята петгодишнина на сцена с концерт

...
Формация ГеоМарЧаЛо ще отпразнува своята петгодишнина на сцена с концерт
Коментари Харесай

ГеоМарЧаЛо празнува пет години на сцена

Формация " ГеоМарЧаЛо " ще отпразнува своята петгодишнина на сцена с концерт под звездите на 25 юли на София съмър фест в " Южен парк II " от 20 ч. дружно със специфичен посетител, научи ДУМА от Тина Коилова.
Главните настоящи лица в това дълго чакано събитие са Чавдар Вълков - цигулка, Лора Табакова - виолончело, и Георги Милтиядов - пиано. На огромния концерт с оркестъра на Плевенската филхармония в София специфичен посетител ще бъде Камен Воденичаров. Той ще преведе публиката през разнообразни столетия с музика от целия свят, творби от Шопен, Дворжак, меломаните ще чуят " Либертанго " от Пиацола, " Shape of my heart ", " Smooth criminal ", Лара Фабиан, емблематичния " Кашмир " на " Лед Цепелин " за симфоничен оркестър и солисти.
Проектът е по концепция на Чавдар Вълков, концертмайстор на Плевенската филхармония, и прави допустимо да се срещнат поп и рок музиката с класиката в симфонично осъществяване. Камен Воденичаров е разказвачът на музикалната история през стилове, континенти и композитори. Един същински хубав, прелестен и вълнуващ концерт, който ще ни води и до 90-те години в България, с музика и на " Ку-ку бенд ". 
В плана на " ГеоМарЧаЛо " класиката се трансформира в съвременна музика и модерната музика - в класика. Автор на аранжиментите на творбите е надареният и работлив млад композитор Георги Милтиядов.
Събитието е част от празничния креативен сезон на Плевенската филхармония във връзка 70-годишнината от нейното основаване.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР