Ford Pro оглави своите серии търговски автомобили Transit Custom и

...
Ford Pro оглави своите серии търговски автомобили Transit Custom и
Коментари Харесай

Ford Transit Custom и Ford Ranger в спортни дрешки - видео

Ford Pro оглави своите серии търговски коли Transit Custom и Ranger с разновидностите MS-RT. Името значи M-Sport Road Technology, която употребява ДНК-то на M-Sport в моторните спортове и модифицира индустриалните модели. Доставките са планувани да стартират в средата на 2024 година

Лимитираните специфични издания получават своя свършек в особено индустриално хале в английския цех на Ford в Dagenham. Съоръжението включва лично проектантско и конструкторско бюро, полуавтоматична бояджийска линия и две паралелни индустриални линии.

Transit Custom MS-RT се предлага в дизелова версия със 125 кВт/170 к.с., като Plug-in хибриден бензинов мотор със 171 кВт/233 к.с. или като транспортно средство с чисто електрическо задвижване. E-Transit Custom MS-RT има мощ от 210 кВт/285 к.с., което го прави най-мощният модел в тази серия до момента.

Модификациите на каросерията на Transit Custom MS-RT, създадени от Ford Pro взаимно с специалистите от M-Sport, включват аеродинамично усъвършенствана предна престилка с интегриран спойлер, както и спортни странични прагове.



Има място под леко разширените арки на колелата за усъвършенствани във връзка с тежестта 19-инчови джанти от лека сплав в антрацитен дизайн, които понижават неподрессорените маси с един кг на парче. В съпоставяне с Transit Custom Sport, те са още по-широки и по този метод уголемяват следата както на предния, по този начин и на задния мост с повече от 50 милиметра.

Ford разполага с поразителна цветова палитра, налична за Transit Custom MS-RT, в това число жълто зелено и типичното за MS-RT синьо. Боядисаните в гланцово черно корпуси на външните огледала и дръжките на вратите също са част от общоприетото съоръжение, както и впечатляващите сини спирачни апарати.

В интериора спортният волан със синя маркировка на дванадесет часа има сини декоративни шевове, както и новоразработените, изключително ергономични и комфортни предни седалки. Техните странични подложки оферират спомагателна опора за гърба с необятна подплата. От фабриката Ford оборудва Transit Custom MS-RT с автоматизиран двузонов климатроник, цифрова камера за заден ход, предна и задна система за паркиране, електронен круиз надзор и образован ограничител на скоростта.

Ford Ranger MS-RT е с намален с 40 милиметра център на тежестта. Изгледът начело се характеризира с решетка вид пчелна пита и интегриран челен сплитер. Поразително проектираната задна престилка има вграден дифузьор, а капакът на товарната зона има извънредна MS-RT графика и интегриран спойлер с патешка опашка. Двата координирани детайла за въздушно ориентиране са основани въз основата на обширни компютърни симулации и са предопределени да подобрят аеродинамичния баланс на Ranger MS-RT, изключително при високи скорости.

Спортни седалки с подчертани странични опори и облегалки характеризират интериора. Предните и задните седалки са покрити с веган кожа, чийто характерен модел е емфатичен от сини декоративни шевове и MS-RT лога. Такава емблема може да се откри и на таблото. Водачът ще се радва на отопляем състезателен волан с ясно изразени вдлъбнатини за захващане, синя маркировка на 12 часа на ръба на кормилото и спици в жанр MS-RT.



Ranger MS-RT, предопределен за работа по пътищата, получава 3,0-литровия шестцилиндров турбодизел, който развива 176 кВт/240 к.с. и оптимален въртящ миг от 600 Нм. Мощността се предава от десетстепенна автоматизирана скоростна кутия и ново задвижване на четирите колела. Стандартното съоръжение включва, наред с други неща, дванадесет-инчов сензорен екран, информационна и развлекателна система Ford SYNC 4A, двузонов автоматизиран климатроник, челен и заден паркинг водач, камера за заден ход и умна система за адаптивен круиз надзор, както и образован ограничител на скоростта.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР