Ford обявява първия си Ranger с plug-in хибридно задвижване за

...
Ford обявява първия си Ranger с plug-in хибридно задвижване за
Коментари Харесай

Ford добави plug-in хибридно задвижване в Ranger - видео

Ford афишира първия си Ranger с plug-in хибридно задвижване за началото на 2025 година Пикапът би трябвало да стане още по-мощен и повсеместен с отчасти електрифицираното задвижване. Има разнообразни режими на шофиране с включването на тока, което дава на потребителите еластичност в това по какъв начин и по кое време се употребява силата и на батерията.

Според производителя, комбинацията от 2,3-литров, турбобензинов мотор Ford EcoBoost, електрически мотор и тягова батерия в Ranger Plug-in Hybrid (PHEV) би трябвало да обезпечи повече въртящ миг от всеки различен вид на Ranger и да разреши повече от 45 километра подвижност без излъчвания.

Освен това системата Ford Pro Power Onboard предлага нови благоприятни условия за притежателите на компании и феновете на развлечението. Тя също по този начин обезпечава силата от тяговата батерия за електрически устройства посредством контакти във вътрешността и в товарната зона. Това може да отстрани нуждата от потребление на мощни и обемисти електрогенератори на строителни обекти или когато къмпингувате надалеч от цивилизацията.



Plug-in хибридният вид също е оборудван със задвижване на четирите колела и този вид на Ranger затова има същата проходимост като другите модели от тази серия.

Налице са и петте стратегии за шофиране по и отвън пътя, които също са типични за Ranger, както и многообразие от усъвършенствани системи за сигурност и помощ. Както при другите разновидности на серията Ranger, оптималният товар на ремаркето за plug-in хибрида би трябвало да бъде 3,5 тона. Производството на Ford Ranger PHEV е планувано да стартира в края на 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР