Ford обяви, че благодарение на трите си основни хибридни задвижващи версии, новото

...
Ford обяви, че благодарение на трите си
основни хибридни задвижващи версии,
новото
Коментари Харесай

Новият Ford Kuga обещава с до 28% по-добра горивна икономичност

Ford разгласи, че с помощта на трите си основни хибридни задвижващи версии, новото потомство на Kuga ще предложи върхова горивна изгодност в своя клас, като дава обещание повишение на пробега с до 28% спрямо съответен като параметри собствен предходник.

От Ford дефинират новата Kuga като своето най-електрифицирано пазарно предложение- автомобилът е разполагаем в три хибридни версии- mild, замозареждаема и plug-in зареждаема, а самият модел е аеродинамично и технологично оптимизиран за реализиране на възможно най-добрата горивна изгодност.

За най-високотехнологичната модификация на Kuga- Kuga Plug-In Hybrid, от Ford разясняват, че ще предложи на потребителите най-добрата горивна изгодност, най-ниските CO2 емисии и режим с напълно електрическо задвижване в своя сегмент- 72 километра според NEDC цикъла на замерване и 56 километра при WLTP замерване.

За постигането на тези индикатори, новата Kuga разчита и на напълно новата си платформа с предно задвижване, основен акцент при която е аеродинамиката и по-ниското тегло, което при модела е с до 80 кг по-малко.

В оборудването на новата могат да бъдат открити системи за интернет съгласуваност FordPass Connect, 12.3-инчов цифров хъб, система за безжично зареждане на мобилен телефон, бордова система SYNC 3 с 8-инчов екран, луксозна аудиосистема B&O Sound System и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР