Фондация Висше образование за добро, в партньорство с широк кръг

...
Фондация Висше образование за добро, в партньорство с широк кръг
Коментари Харесай

Присъединете се към младежки разговори за ИИ

Фондация " Висше обучение за положително ", в партньорство с необятен кръг от организации, е хазаин на Младежки диалози за ИИ от 8 април до 6 май, с цел да изследва възгледите за функциите и резултатите от изкуствения просветеност в ученето.

С поддръжката на мрежа от доброволци-младежки посланици и водещи специалисти, младежите ще имат късмет да изразят своите възгледи онлайн, като AI оказва помощ за превода на техните прозрения от голям брой езици и обобщава техните отзиви.

Участниците могат да споделят какво мислят за това по какъв начин изкуственият разсъдък може да усъвършенства и наруши преподаването и ученето, по какъв начин към този момент го употребяват, какви съгласно тях би трябвало да бъдат границите и по какъв начин да се приготвят за бъдещето, в което той ще играе възходяща роля.

Всеки, който се интересува, може да научи повече и да се записва за присъединяване, като щракне тук върху връзката Youth Talks.

FT ще заключи най-важните трендове и прозрения в идния си отчет за AI за учебните заведения, който ще бъде оповестен в края на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР