Фондация Вълшебен свят представи проекта STOP на агресията, който се

...
Фондация Вълшебен свят представи проекта STOP на агресията, който се
Коментари Харесай

Стартира проект STOP на агресията, 14-29-годишните са най-засегнати

Фондация " Вълшебен свят " показа плана " STOP на експанзията ", който се провежда с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта. Елена Тодоровска , изпълнителен шеф на Фондация " Вълшебен свят " изясни в пресклуба на Българска телеграфна агенция, че това е четвъртият план, който се създава против експанзията , като акцентира, че има извънреден отзив измежду младежите .
 Кого би трябвало да научим да работи в екип, децата или...?
Кого би трябвало да научим да работи в екип, децата или...?

Няколко случая от последните седмици. И не - не е единствено отдалеченото образование

Костадин Крантев , началник на плана " STOP на експанзията ", посочи, че задачата е да се стигне до над 120 000 младежи в цялата страна . Какво съставлява плана - да се изясни експанзията и следствията от нея. Мероприятия ще има в София, Пловдив, Благоевград и Пазарджик, които ще се проведат през летния сезон, първото събитие е на 3 юни в София . Първото мероприятие ще е на картинг писта.
 Снимка 532952
Източник:

Ива Руйчева , лицензиран психотерапевт с над 10-годишен опит в сферата разясни, че експанзията може да има доста лица . Възрастовата група 14-29 година е най-засегната , защото експанзията е измежду четирите аргументи за гибел в тази група , преди всичко са случаите поради доказване или погрешно шофиране, втората част - е самоубийството поради прочувствени усложнения.

Факторите, които подкрепят, са диалог със експерти и близки , уточни експертът, защото двата фактора, които най-вече могат да увредят здравословно човек, са експанзията и самотата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР