Фондация Reach for Change България организира 30-минутни индивидуални консултации за

...
Фондация Reach for Change България организира 30-минутни индивидуални консултации за
Коментари Харесай

Reach for Change с консултации за потенциални кандидати в конкурса ПРОМЯНАТА

Фондация Reach for Change България провежда 30-минутни самостоятелни съвещания за искащите да вземат участие в състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА , най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп. Кандидатите ще могат да зададат своите въпроси по отношение на инициативата от 28 юни до 4 юли в betahaus Sofia на ул. “Крум Попов “ 56-58, ет. 2. Точен график на консултациите по дати и часове може да видите по-долу. С претенденти от страната консултацията може да се организира и онлайн.

Кандидатите, които желаят да получат информация по отношение на критериите и апликационната форма на състезанието или да показват своята концепция и да получат противоположна връзка, могат да  получат консултация от екипа на Reach for Change България - съорганизатор на състезанието. Всеки искащ да взе участие в консултациите, би трябвало да се  запише на адрес, като избере подобаващ за него свободен ден и час от листата. В системата ще се демонстрират единствено часовете, които към момента са свободни за резервация. 

Всеки претендент има право да се запише за консултация един път. Екипът на Reach for Change България ще се свърже с записалите се и ще им изпрати спомагателна информация.

Консултациите ще се организират на следните дати в следните часове:

28 юни  9.00 - 14.00 ч.

29 юни 13.00 - 18.00 ч.

2 юли   9.00-14.00 ч.

3 юли   13.00-18.00 ч.

4 юли   9.00-14.00 ч.

Конкурсът ПРОМЯНАТА е отворен за кандидатстване до 18 юли 2018 година Можете да намерите спомагателна информация и да кандидатствате на . Кандидатства се с онлайн регистрация и онлайн формуляр.

Текуща информация за състезанието може да намерите на - Промяната-->

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР