Фондация От Всеки по малко предприе поредната си благотворителна инициатива.

...
Фондация От Всеки по малко предприе поредната си благотворителна инициатива.
Коментари Харесай

Мартин Петров стана лице на благотворителна кампания

Фондация " От Всеки по малко " предприе следващата си благотворителна самодейност. Ето какво оповестиха от организацията:

" От своето основаване през 2014 година сме основали голям брой благотворителни начинания и сме помогнали на доста дребни герои в огромните им борби. В тази връзка е и следващата наша благотворителна инициатива-турнир, която нарекохме " Дузпи с идея ".

 Мартин Петров: Трите кончета отново бяха едно до друго
Мартин Петров: Трите кончета отново бяха едно до друго

" Много добре знаем, че когато има резултати, публиката идва "

Целта на шампионата е да се съберат средства за лекуването на две тежкоболни деца - Тео и Таня.

5-годишният Теодор Петров е диагностициран с израстък на мозъка, извънредно рядка форма и доста нападателен. Надежда за изцеление на детето дават лекари от Хайделберг-Германия. Необходимата сума за лекуването е 29 100 евро, която неговото семейство няма опция да обезпечи.

12-годишната Таня страда от детска церебрална парализа от рождението си. Претърпяла е голям брой интервенции и две трансплантации на стволови кафези. Най-голямата й фантазия е да може да върви. За да сбъднем фантазията й са нужни средства за рехабилитация, който са непостижими за родителите й.

Идеята е шампионатът да съставлява игра-състезание по пердашене на дузпи, такива, каквито бяха игрите от детството ни. Лице на акцията е огромният Мартин Петров . Специално присъединяване ще вземе и топ реферът Антон Терзиев.

Турнирът ще се организира на 16 декември от 18:00ч. в София, зала " ДИТ Спорт ", бул. " Черни връх " 228 ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР