Фондация Етериум, швейцарска организация с нестопанска цел, която заема централно

...
Фондация Етериум, швейцарска организация с нестопанска цел, която заема централно
Коментари Харесай

САЩ предполагаемо разследват Фондация Етериум

Фондация Етериум, швейцарска организация с нестопанска цел, която заема централно място в екосистемата на Етериум, неотдавна разкри запитвания от неразкрит " държавен орган ", както е посочено в хранилището на групата в GitHub.

Това питане съответствува с основен миг за технологията на Етериум и нейния роден актив, ETH, изключително заради обстоятелството, че голям брой американски капиталови сдружения имат предпочитание да го вкарат като борсово търгуван фонд (ETF). Въпреки неотдавнашното утвърждение на няколко Биткойн ETF от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC), напредъкът им във връзка с ETF за ETH е муден.

Има спекулации по отношение на ориста на спот ETF заявките, в случай че Етериум бъде систематизиран като скъпа книга. Забавянето на утвърждението на SEC за спот ETF за ETH провокира очакване, изключително откакто проектите на BlackRock за Етериум ETF излязоха нескрито, вследствие на което алткойнът доближи седеммесечен връх.

Fortune заяви, че SEC обмисля да класифицира ETH като скъпа книга – ход, който може да окаже доста влияние върху Етериум, ETF-ите за ETH и пазара на криптовалути като цяло. Съобщава се, че през последните седмици SEC е издала призовки за следствие на разнообразни американски компании, макар че спецификата на следствието остава неразкрита.

Фондация Етериум удостовери доброволното питане от страна на държавния орган, само че не е предоставила спомагателен коментар. Забележително е, че предходно разобличаване на уеб страницата на Фондацията, в което се твърдеше, че в никакъв случай не са получавали неразкрити държавни запитвания, беше отстранено.

Възможните пояснения за запитванията включват присъединяване на швейцарски регулатори, които си сътрудничат с Комисията по скъпите бумаги и тържищата, като други задгранични структури също са подложени на надзор. Въпреки че многочислените заявки за Етериум ETF са в развой на оценка от SEC, анализаторите стават все по-малко оптимистични за тяхното утвърждение, базирайки се на лимитираната ангажираност сред претендентите и чиновниците на SEC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР