Фондация Енчо Керязов на популярния български цирков артист и олимпийската

...
Фондация Енчо Керязов на популярния български цирков артист и олимпийската
Коментари Харесай

Станка Златева и Енчо Керязов обединиха усилия в името на дете

Фондация " Енчо Керязов " на известния български цирков актьор и олимпийската медалистка в битката Станка Златева се сплотиха към идеята на момченце, страдащо от детска церебрална парализа. Двамата съумяха да оказват помощ на семейство Митеви да събере част от средствата, с цел да може дребният Алекс да проходи.

Вечерята в Ямбол събра 22 126лв, с помощта на великодушни хора с огромни сърца, както и на самите Станка Златева и Енчо Керязов.

Благотворителната вечеря мина под надпис " Да помогнем на Алекс да проходи ".

" Благодаря на всички, които поддържаха дребния Алекс, който желае единствено да проходи! Благодаря на Светлана Стойкова и Аглика Атанасова, че ме направиха част от тяхната идея! Благодаря, че ми дадохте опция да изпитам детонацията от позитивни страсти! Това ми даде невероятна приятност, макар цялата ми ангажираност. Благодаря на изключителната Станка Златева, която сподели, че не е значимо единствено да си популярен състезател, значимо е да си човек ", показа самият Енчо Керязов.

" Цифрите на могат да провокират обич, по тази причина няма да загатвам събраната сума пари. Убеден съм и знам, че семейство Митеви усети любовта на всички присъстващи. Също по този начин знам, че дребния Алекс ще проходи, тъй като имам вяра в силата на любовта. Пожелавам на семейство Митеви от тук нататък да им се случват единствено хубави неща. Може да ви звучи идиотско, само че не желая да се срещам повече с това прелестно семейство, което се бори за здравето на свето благо детенце. Не ме разбирайте неверно. Не желая да ги виждам, тъй като не желая да виждам очите им разплакани от признателност. Не желая да се усещат задължени. Правя го не с цел да диря признателност, а тъй като ми харесва ", написа още в обществените мрежи именитият цирков актьор.
 Станка Златева повежда тим на шампионат в Румъния
Станка Златева повежда тим на шампионат в Румъния

В треньорския тандем ще бъда Диян Дичев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР