Фондация Екатерина Каравелова“ и Мол Марково Тепе обединяват сили, за

...
Фондация Екатерина Каравелова“ и Мол Марково Тепе обединяват сили, за
Коментари Харесай

ТЯ в Пловдив: История на 3 успели жени

Фондация „ Екатерина Каравелова “ и Мол Марково Тепе сплотяват сили, с цел да отбележат дружно Международния ден на дамите в осведомителните и информационни технологии (ИКТ) със особено издание на ТЯ в Пловдив.
На 28-ми април от 18:30 часа в Мол Марково Тепе три вдъхновяващи дами от сферата на технологиите и връзките в Пловдив ще опишат за своя професионален път в границите на събитието „ ТЯ в Пловдив – особено издание: Супержените в технологиите и връзките “. Входът е свободен.  Ще чуем историите на Диляна Тоцева, QA управител в МенторМейт,  Теодора Вълчанова, маркетинг управител в Мексон и Деница Чакърова, UE и дизайн водач в Новарто.

Ако ти си момиче или жена, която желае да се развива в областта на технологиите и връзките или търсиш доза ентусиазъм, то това събитие е за теб. Очакваме те!

Събитието е част от обичайния обществен формат ТЯ в… на фондация „ Екатерина Каравелова “. Това е обществено събитие, което се организира ежемесечно и дава опция на девойки и дами с разнообразни истории и специалности да споделят за своите прекарвания, трудностите, с които са се сблъсквали, и триумфите, които са постигнали. Целта на събитието е да бъде уютно място, където други девойки и дами намират ентусиазъм и подкрепяща среда в следването на своите фантазии. От 2018 до момента фондация „ Екатерина Каравелова “ е провела над 100 събития „ ТЯ в… “, в които са взели участие над 200 дами в 11 града в България.

Повече за самодейността можете да научите на уеб страницата на организацията: https://ekfwomen.org/
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР