Фондация “Димитър Цонев връчи петите си поред награди за телевизионна

...
Фондация “Димитър Цонев връчи петите си поред награди за телевизионна
Коментари Харесай

Милена Милотинова и Александър Марков с награди от фондация “Димитър Цонев

Фондация “Димитър Цонев ” връчи петите си подред награди за телевизионна публицистика. Те са в две категории - ТВ водещ и ТВ кореспондент.

Двамата отличени бяха водещата Милена Милотинова и репортерът Александър Марков. Марков беше първият български публицист, който от място отразяваше войната в Украйна. Репортажите му бяха излъчени в над 70 международни медии.

“Сърдечно благодаря. Спомням си, когато Димитър Цонев се върна в Българска национална телевизия. Той се приготвяше с часове преди всяко свое изявление. Това, което научих от него е, че постоянно би трябвало да си квалифициран за това, което ти е нужно ”, сподели Марков.

Водещата Милена Милотинова беше наградена за повсеместен принос в публицистиката. Тя стартира кариерата си в Българската национална телевизия, където в продължение на 8 години си партнира с Димитър Цонев в “По света и у нас ”. “Тази премия е доста скъпа за мен, тъй като е от името на Митко Цонев. С Митко се работеше леко, даже и в най-тежките моменти ”, сподели журналистката.

Фондация “Димитър Цонев ” е основана в поддръжка на публицистиката и фрагментите, които желаят развиване в областта на медиите. Със своите действия фондацията цели да подкрепя развиването на българската телевизионна публицистика.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР