Фондация Америка за България“ обяви, че търси проектни предложения за

...
Фондация Америка за България“ обяви, че търси проектни предложения за
Коментари Харесай

Конкурс за развитие на туризма в Северозападна България и по р. Дунав обяви „Америка за България“

Фондация „ Америка за България “ разгласи, че търси планови оферти за развиването на туризма в Северозападна България и по поречието на река Дунав. Целта на състезанието е да поддържа основаването на туристически артикули и услуги, които да подтикват по-продължителен престой в района. Дългосрочната цел на състезанието е да сложи Северозапада и общностите по поречието на р. Дунавтрайно на туристическата карта на България като места, предлагащи резистентен естествен и културно-исторически туризъм с принос за развиването на локалните стопански системи.

Желаещите могат да аплайват за финансиране в една от три категории:

„ Елате ни на посетители “ (до 25 000 лева), „ Щом сме двама, ужасно няма “ (до 50 000 лева) и „ Сговорна тайфа планина повдига “ (до 150 000 лева).

Крайният период за кандидатстване е10 февруари 2024 г.Кандидатурите се подават единствено онлайн наhttps://us4bg.org/bg/tourism-danube-northwest/.

Поканата е отворенa за претенденти от цялата страна, само че препоръчаните планови действия би трябвало да се реализират в Северозападния регион, съответно областите Враца, Видин, Монтана, и общините по поречието на река Дунав.

В състезанието могат да вземат участие юридически лица, регистрирани в България, със следния профил – туристически асоциации, притежатели на къщи за посетители и фамилни хотели, микро, дребни и междинни бизнеси, които оферират туристически артикули и услуги, естествени паркове, музеи, читалища, неправителствени организации и консорциуми от такива.

Повече информация и всички условия може да намерите наhttps://us4bg.org/bg/tourism-danube-northwest/.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР