Фондът за капиталови инвестиции (ФКИ) от Групата на Българската банка

...
Фондът за капиталови инвестиции (ФКИ) от Групата на Българската банка
Коментари Харесай

Фондът за капиталови инвестиции на ББР влиза в управлението на софтуерната компания URBO Studio

Фондът за финансови вложения (ФКИ) от Групата на Българската банка за развиване (ББР) влиза в ръководството на новаторската софтуерна компания „ ЮПАСС “ (URBO Studio), оповестиха от банката. Дъщерното сдружение на ББР ще вложи 1,2 млн. евро в растежа и развиването на „ ЮПАСС “.

Това е осмата подред договорка на Фонда. С инвестиции запас ще бъдат подкрепени експанзията на компанията в България и Централна и Източна Европа, технологичият капацитет на компанията и разширението на екипа на „ ЮПАСС “, означават от ББР пред Българска телеграфна агенция.

„ ЮПАСС “ е основана през 2015 година и набра известност на българския пазар със своя програмен продукт URBO Studio. Компанията предлага софтуерни решения за ръководство, продажба и надзор в изобретателния и рекреационен бранш – събития, фестивали, атракции, интензивности, спортни клубове и уреди, спа центрове, просвета и кино.

Софтуерът се предлага като SaaS решение (бел. реп. Software as a Service – „ програмен продукт като услуга “ e модел, при който не се закупуват софтуерни лицензии, а се заплаща абонамент за ползване), което разрешава на бизнес притежателите да покачат приходите си и да реализират по-добра видимост и надзор.

С помощта на софтуера бизнесите могат да реализират и координират продажбите си освен през лични офлайн и онлайн канали, а и в профилите си в обществените мрежи, както и през комерсиалните мрежи и платформите на трети дистрибутори и снабдители.

Дигиталните решения на URBO Studio към този момент сполучливо се употребяват и от по-иновативните райони в България, в областта на туризма, културата и превоза, се отбелязва в известието. Общините София, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Габрово, Казанлък, Кърджали и курортите „ Албена “ и „ Слънчев бряг “ са измежду избралите технологията на URBO. Компанията е сътрудник на най-големите уредници и билетни платформи в страната и чужбина. Благодарение на нейните софтуерни решения са продадени над 5 млн. билети през последните два сезона за фестивали и концерти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР