Фолкпевицата Цветина завършва Криминалистика, което ще бъде трето висше образование

...
Фолкпевицата Цветина завършва Криминалистика, което ще бъде трето висше образование
Коментари Харесай

Единствената фолк певица с 3 висши върти бизнес в Пловдив

 Фолкпевицата Цветина приключва " Криминалистика ", което ще бъде трето висше обучение за нея. За разлика от предходните си дипломи в областта на маркетинга и стопанската система този път по време на образованието си изпълнителката на " Диамант " минава специфични курсове за реакции при химическа офанзива, радиационна отрова и вируси.

" Бях оборудвана в специфичен предпазен костюм вид скафандър, който защищава от отровното влияние. Вече знам по какъв начин би трябвало да се реагира при сходни изключителни обстановки и съм подготвена за криминалист. Така че в настоящето състояние на този рисков ковид съм изцяло готова ", споделя пред певицата, която е четвърти курс във висше учебно заведение в Пловдив.

Цветина е най-вероятно единствена фолк изпълнителка у нас с три висши образования и личен бизнес. Наред с образованието, на което разчита извънредно доста, брюнетката има верига парфюмерии в града под тепетата, където живее. По бизнес нишата певицата тръгнала около татко си, който от дълги години е в парфюмерийния бизнес и оказал помощ за първите й крачки в занаята. Сега Цветина към този момент сама поддържа своите магазини и упоритостта й е веригата да стъпи и на столичния пазар.

" Сега съм на финалната права на образованието ми. Подготвям се за довеждане докрай с дипломна работа за следите в криминалистиката и скоро да получа тапия. Научих доста и скъпи неща, които да ме изградят като същински специалист ", прибавя Цветина, която нищо чудно скоро да се трансформира в женския вид на Хорейшио.

Младата певица се възхищава най-вече на топкриминалиста Ботьо Ботев. И тя като него е подготвена да проверява и разкрива най-заплетените и комплицирани убийства, с което да е от изгода на обществото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР