Фолкпевицата Софи Маринова е пръснала 70 000 лева в столичен

...
Фолкпевицата Софи Маринова е пръснала 70 000 лева в столичен
Коментари Харесай

Софка пръсна 70 бона в бар! Черпи брат и братовчед с леки момичета

Фолкпевицата Софи Маринова е пръснала 70 000 лв. в столичен бар. Тя е завела брат си Кирил Маринов – Кики и братовчед си Пацо Кирилов в стриптийз клуб, с цел да ги почерпи с задатъка от шоуто за фалшификати "Като две капки вода ", написа "Телеграф ".

Според осведомени ромската перла се е договорила за рекорден хонорар с Маги Халваджиян. Макар да е минало единствено едно предаване, в което се направи на Селин Дион, звездата към този момент е взела част от парите, а от предаването "Жълтите вести " на ПИК тв стана ясно, че те са към този момент и изхарчени.

Най-вече се облажили брат й и братовчед й, които са профукали пачките по елитни леки девойки. Двамата младежи даже са снимали видеоклипче по какъв начин броят столевките и са ги наредили из цялата кола, до момента в който пътуват от родния Етрополе към софийските бардаци. Именно те издават, че капарото на Софка от "Капките " е 70 бона.

Ромската Лили Иванова от години устоя цялата си рода до последно коляно. Затова, когато не й дойдат по този начин огромни пари едновременно, се жалва, че нищо не може да задели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР