Фолкпевицата Мария и милионерският син Християн Гущеров финализираха развода си

...
Фолкпевицата Мария и милионерският син Християн Гущеров финализираха развода си
Коментари Харесай

Мария финализира развода с Гущеров

Фолкпевицата Мария и милионерският наследник Християн Гущеров завършиха развода си в съда, година и половина откакто се разделиха. Макар двамата по този начин и да не показаха публично причина за края на връзката си, към сегашния миг и изпълнетелката на Червеният картон и предприемачът се радват на нови любовни трепети в живота си.

Нещо повече, Гущеров младши към този момент възнамерява и идната си женитба с плеймейтката Светлана Василева, която пък от своя страна е подготвена да му нации най-малко две деца. Годежа си влюбените отпразнуваха в края на януари, а заветното „ да “ се чака да си кажат през лятото.

Противно на упованията, Мария не се облагодетелства от документалното завършване на брака ѝ с Гущеров, написа Монитор. Макар че съгласно спекулациите банковата сметка на миньончето трябваше да набъбне с 2 милиона лв., до финансова инжекция в резултат на развода по този начин и не се стигна.

Самата Мария нееднократно разяснява, че няма сходни искания от някогашния си брачен партньор. Решението за раздялата било нейно, а от общия им дом в Бояна тя си тръгнала със 100 лева в джоба.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР