Фолкпевецът Крум, спряган за бивш любовник на Камен Воденичаров, Миро

...
Фолкпевецът Крум, спряган за бивш любовник на Камен Воденичаров, Миро
Коментари Харесай

Фолкпевецът Крум: Щастлив съм, че вече не се друсам!

Фолкпевецът Крум, спряган за някогашен ухажор на Камен Воденичаров, Миро от " Каризма " и даже на мачото Ваня Джаверович, призна, че е употребявал опиати. Те обаче останали в предишното и към този момент от няколко години той е чист.

" Наркотиците са ми забравена тематика. Статистиката към този момент е доста стряскаща - когато си на гребена на вълната, когато в фамилията ти има проблеми или се сблъскаш с особена среда на другари, може да се изкушиш и залитането е огромен проблем. Опасна игра е! Щастлив съм, че към този момент не се дрогирам, в този момент спортувам всеки ден, не пия и не пуша, единствено работя ". Това сподели в изявление за подкаст Крум, прочут с шлагери от близкото минало.



Крум в годините, в които спи с Миро

Според него, този метод да избягаш от действителността е доста подъл и обстановката с колежката му Диона няма място за опрощение. " Не желая да осъждам хората. Познавам Диона незадълбочено, разменили сме си думи по телефон и онлайн. Но считам, че човек би трябвало да носи отговорност за дейностите си. Едно " извинете " и примирение, безмълвие би направило много неща. Абсурдна е цялата обстановка ", счита Крум. Той не обича да дава препоръки, само че е на мнение, че доста от известните се мислят за безсмъртни и това ги слага в неприятни обстановки. " Ще дам нещо на служителя на реда и иска ми се размине ". Но не, към този момент не е по този начин и популярност Богу, институциите си правят работата ", споделя той.

В персоналния живот артистът е благополучен от осем години, само че не желае да разкрива индивида до себе си, както и пола му. " Научих се да мълча, не е нужно да споделям кого обичам ", споделя той.

В момента Крум учи магистратура в музикалната академия, защото е приключил - без подбив! - флейта в консерваторията. " Може един ден да стана и министър на културата, за какво не? ", смее се 37-годишният реализатор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР