Фолкпевецът Галин се оплака, че съсед му наводнил апартамента, който

...
Фолкпевецът Галин се оплака, че съсед му наводнил апартамента, който
Коментари Харесай

Съсед наводнил новия апартамент на Галин

Фолкпевецът Галин се оплака, че комшия му наводнил жилището, който си купи наскоро в София.

„ Много добре се усещам в новото жилище, макар че един комшия реши да прави ремонт и ми наводни кухнята. Това е неприятно, само че той ще си поеме разноските, с цел да оправи нещата. Иначе се усещам добре. И в персонален проект също. Аз като цяло съм човек, който желае и още, и още. Като че ли съм малко неутолим.

Все желая нови преживявания. Младо момче съм и няма нищо по-нормално от това да имам връзки. Не споделям дали съм във връзка, или не, тъй като виждам сътрудници, които вършат персоналния си живот притежание на медиите и след това не им вървят нещата. Това, което мога да кажа, е, че съм извънредно благополучен в персонален проект “, разкрива Галин пред Love style.

Преди време артистът беше удостоверил информацията, че татко му е имал любовна случка със сестрата на Преслава – Ивелина Колева. Явно това е останало в предишното, тъй като в този момент родителите му са в прелестни връзки.

„ Тази история е забравена. Майка ми и татко ми са щастливи дружно. Дори в този момент са на посетители при сестра ми в Германия. Ходят и на почивки по света. Старая се да им осигуря опция да попътуват до разнообразни страни “, споделя още Галин.

Той не крие, че има леки естетични корекции по себе си. Изправял си е носна бариера на носа преди две години, с цел да може да диша по-добре.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР