Фолкфурията Мария заби хирург! Бившата на милионерският син Християн Гущеров

...
Фолкфурията Мария заби хирург! Бившата на милионерският син Християн Гущеров
Коментари Харесай

Мария заби хирург

Фолкфурията Мария заби хирург! Бившата на милионерският наследник Християн Гущеров не губи и минута в любовни премеждия. Миньончето налази доктор Панче Димитриев в нощно заведение, като двамата си размениха няколко палави целувки.

Мистериозният доктор е от Македония, само че от години живее и работи в Пловдив. Стилът му е толкоз авангарден, че постоянно е издирван за мнение от всемирски персони и засичан в тяхна компания, написа седмичник. Това възбуди интереса на Мария и тя незабавно му се метна на врата. Двамата демонстрираха изключителна непосредственост, без да се тормозят от хората към тях.

Забежката им е запечатана във видео. На него се вижда по какъв начин палавият доктор е хванал през кръста Отварачката, преди да ѝ лепне буйна целувка, на която тя дава отговор с ненаситност. Чупките в ханша и приятната компания, карат Мария да не маха усмивката от лицето си и да смъкна всичките си задръжки.

Наскоро певачката бе изумена от новината, че някогашната ѝ възлюбена напълно я е изтрил от сърцето си. Малко след бурната им разлъка той преотстъпи трона ѝ на плеймейтката Светлана Василева. Двамата не стопират да демонстрират какъв брой са влюбени, като последната бомба, която хвърлиха е, че стягат женитба.

Връзката им стартира в разгара на лятото, като малко по-късно русокосият модел заживя в тузарското имение на Гущеров в столичният квартал Бояна.

В отговор на любовните им излияния Мария смени тотално визията си, като мина в тима на русокоските. Няма по какъв начин да не отбележим, че новият ѝ външен тип извънредно доста прилича този на заместничката ѝ Светлана. Прическите им си наподобяват освен по русите нюанси, само че и по формата.

Преди 3 години Гущеров обезверено искаше дамата до него да е русокоска. Тогава певицата склони и боядиса косата си руса. Няколко месеца по-късно непокорното миньонче върна остарялата си визия.

Миналата седмица Мария още веднъж я хванаха лудите и реши да покаже на някогашния си мъж, че никой не може да ѝ стъпи на дребния пръст. Тя постоянно е била доста обрана в мненията си във връзка брака им с Гущеров, само че дейностите ѝ са задоволително красноречиви.

Дали с цел да предизвика, или тъй като счита, че тази визия е ключът към триумфа в любовният ѝ живот, знае единствено тя. Факт е обаче, че след раздялата си с Християн фолкаджийката не стопира да обикаля по нощни клубове и да живее като за последно.

Променената ѝ визия е единствено част от новия ѝ живот. Казват, че след цветовете, идва ред и на мъжете, а Отварачката удостоверява с цялостна мощ тази максима.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР