Фолкдивата Камелия и мъжът й Цветин това лято ще заведат

...
Фолкдивата Камелия и мъжът й Цветин това лято ще заведат
Коментари Харесай

Камелия и Цветин заведоха бебето на първо море

Фолкдивата Камелия и мъжът й Цветин това лято ще заведат бебето си за първи път на море, само че към момента не са избрали къде тъкмо ще бъде фамилната почивка.

" Колебаем се дали да почиваме в България, или в чужбина. Вариантите са доста, като всеки има своите плюсове и минуси ", споделя изпълнителката пред " Уикенд " и прибавя, че с жена му се оправят чудесно с развъждането на дребния си правоприемник и даже нямат потребност от помощ. Освен това били късметлии, тъй като мъничето било умерено и не ревяло нощем, оставяйки майка си и татко си да се наспят.

 undefined

Въпреки спекулациите, че Камелия ще спре с участията си, откакто ненадейно стана майка на 52, певицата въпреки всичко продължава да работи, тъй като лятото е най-оборотния сезон за лекия род.

" Благодаря на всеки оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко ", показа Камелия точно на Великден, когато и заяви за първи щастливата вест.

Все още остава мистерия от какъв пол е бебенцето на Камелия и Цветин, както и какво име са му дали звездните му родители

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР