Фолкаджийката Неделина, която е сред участничките в новия сезон на

...
Фолкаджийката Неделина, която е сред участничките в новия сезон на
Коментари Харесай

Трагедия: Силиконката Неделина от Фермата загуби бебето си

Фолкаджийката Неделина, която е измежду участничките в новия сезон на " Фермата " се провали по време на първата борба за предимство сред тима й „ Канатица “ и конкурентния „ Елбетица “, откакто единствена не съумя да обгърне хоризонтална греда с крайници и ръце и да се придвижи по нея.

Силиконката се опитва няколко пъти, само че все безрезултатно. Тимът й падна в това значимо тестване и три дами от него - самата Неделина, писателката Цвети и учителката Теодора, бяха пратени на елиминационен двубой от спечелилия „ Елбетица “. За пръв път в историята „ Фермата “, елиминационният двубой ще бъде екипен. След него изгубилият отбор ще се събере на нощна гала и ще реши кой от тримата дуелисти да напусне риалитито вечно, тъкмо както се случва церемонията в конкурентното " Игри на волята ".



Фолкаджийката Неделина по този начин и не реализира триумф като реализатор

Неделина може и да не е разбивач на арената, само че пък драговолно споделя за персоналния си живот. Оказва се, че силиконовата упоритост таи в душата си огромна болежка - тя и мъжа й са изгубили нероденото си дете. В последна сметка те се разделили с него след къс, само че прочувствено уморителен и за двамата брак.

„ Аз взех решение да сложа завършек на нашия брак. Много ми беше тежко да взема това решение. Започнахме да се тормозим и двамата, просто нямахме бъдеще. Много време ни костваше да се пуснем. Нашата разлъка беше доста грозна, пропиляхме доста неща поради хората и интригите, а не поради това, че някой от нас е изневерил. Ние се разбирахме и бяхме доста щастливи, това ми е болното “, довери Неделина.

Тя се омъжила за половинката си през 2019 година Разделили се съвсем незабавно, през 2020-а. " Хората са споделили, че щастието обича тишината, а ние не можахме да го опазим. Адски доста хора се намесиха в нашите връзки, което беше неточност. Не можахме да издържим на интриги и завист. Не можахме да имаме дете, тъй като го изгубих и… дано спрем с тази тематика “ – призна 28-годишната Неделина, която е родена в Гурково, а в този момент живее в Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР