Фолкаджийката е отменила участията си за вчера заради влошено здравословно

...
Фолкаджийката е отменила участията си за вчера заради влошено здравословно
Коментари Харесай

Галена получи припадък, отмени концерт в Бургас

Фолкаджийката е отменила участията си за през вчерашния ден поради влошено здравословно положение

Музикалната компания „ Пайнер ”, в която Галена работи през вчерашния ден изненадващо пусна известие, че певицата анулира присъединяване си в бургаския клуб Dock 5. От компанията се извиняват на почитателите и дават обещание, че фолк дивата скоро ще се появи в Бургас за наслада на многото си фенове.

Какво в действителност се е случило с Галена, питат се нейните почитатели. От осведомени научихме, че певицата, която в последно време доста отслабна е употребила рисков способ с инсулин с цел да смъкна непотребните си кила. Чрез инсулиновите инжекции, които се слагат единствено за месец изчезват десетина кила и то без недояждане и без да се лее пот във фитнеса. Новуят способ се ползва елементарно, само че пък крие рискови последици за тялото.

Ето това се е случило и с Галена. Скоро тя бе претрупана с участия и те в допълнение са натоварили и без друго изтощения й организъм. А стилния метод на събаряне на кила се е отразил зле на здравето й.

Инсулинът, посредством който слабее се бие в корема, или в някоя друга част на тялото. Вследствие на него не изпиваш възприятие на апетит, нито ламтиш за сладко и килата се топят без доста изпитание. Целият курс на лекуване се бият четири инжекции.

Галена, която търпеше много рецензии,, че по време на коронакризата наддаде с 15 кила и не можа да ги смъкне научила за инсулиновото намаляване и опитва метода. И в действителност резултатът не закъсня. Всички се чудеха по какъв начин можа толкоз бързо да се стопи по този начин, че дори да е по-слаба и от Преслава.
`);breakcase width
Лекарите обаче сигнализират, че в случай че провеждаш този способ и смесваш лекарството с алкохол може да се получат рискови странични въздействия като да вземем за пример: сърцетуптене, затруднено дишане, припадъци, сърдечен арест, че и в някои случаи гибел.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР