Фолк звездата Татяна е сред популярните участници в новия сезон

...
Фолк звездата Татяна е сред популярните участници в новия сезон
Коментари Харесай

Татяна притеснена преди Сървайвър

Фолк звездата Татяна е измежду известните участници в новия сезон на " Сървайвър ". Певицата, която е отдадена на спорта, е много обезпокоена преди тръгване си за Доминикана. И тя, сходно на останалите участници, стартира да изпитва мощна тръпва с всеки минал ден, с който наближава заминаването им. 

Пайнерката направи доста персонално самопризнание пред почитателите си в Инстаграм, с което ги накара да се замислят и да погледнат на нея с други очи. 

" Житейският ми път до тук ми сервира доста житейски уроци и победи.  Истинско предизвикателство е да поема в една нова и рискова посока.

Хората, които ме познават от близко, ми споделят: ”Това е твоята игра ”, други ми споделиха: ”Защо си го причиняваш, имаш всичко... специалност, работа и какво ли не ”. Не, не се удовлетворявам с дребното и еднообразното, това към този момент е реалност, а може би и предлагането пристигна в най подобаващия миг от живота ми. Казват, че всяко нещо си стои в пространството и се случва, тогава когато си подготвен за него.

Нека повече хора опознаят Татяна, която има смелостта да смъкна високите токове и скъпите рокли, и да не помни за несъмнено време за хората които се грижат за мен от дълги години за моя имидж и визия и да ме видят в една друга и друга светлина ", написа тя в Инстаграм. 

Освен това се допита до почитателите си за малко помощ по отношение на изискването, че би трябвало да вземе персонален предмед със себе си. Тя към момента не се е спряла на нищо и чака хрумвания от най-верните си фенове, които чакат с неспокойствие старта на " Сървайвър ". 

Татяна занапред е любимец за спчелване на огромната премия и фенове на шоуто са безапелационни, че измежду дамите няма никаква конкуренция, а от мъжете могат да й се опрат единствено двама-трима.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР