Фолк звездата Емилия, която през 2022-а стана майка за трети

...
Фолк звездата Емилия, която през 2022-а стана майка за трети
Коментари Харесай

Емилия отказвала услугите на бавачки и детегледачки

Фолк звездата Емилия, която през 2022-а стана майка за трети път, разкри в ефирен ефир, че избира сама да се грижи за бебето си Джорджина и отхвърля услугите на бавачки и детегледачки.

Обичаната певица към този момент възобнови музикалната си кариера, само че съумява да съчетава театралните си изяви с грижите за новородената си дъщеричка.

„ Не сме се отделяли от нея. С единствената разлика, че отскоквам до някой град за участия, само че по-късно се връщам бързо у дома. Абсолютно се жертвам за нея. Минавала съм по този път и не виждам на това, като на натоварване и не си споделям: Леле, в този момент по какъв начин ще се оправям “, споделя тя в „ На кафе “.

Докато хитовата изпълнителка забавлява меломаните в разнообразни клубове, брачният партньор й Жорж Башур поема напълно грижите за дребната.

„ Май месец ни е доста претрупан. Тогава са баловете и постоянните участия, които вършим по клубовете в късните часове. Хубава страст е, не мога да се откажа от нея, изключително в този момент, когато имам толкоз хубави песни. Колко е хубаво в този момент да отивам на участия, какъв брой е хубава емоцията… Не мога да я опиша “, признава Емилия.



Съпругът й не ревнувал от специалността й, а даже я насърчавал да продължи с цялостна мощ.

„ Ние дружно го взехме решение това нещо и той доста пъти ме е казвал, че в случай че аз спра да го върша, няма да се чувствам по същия метод, няма да съм същата. Нормално е той да желае една щастлива жена. Вече ме познава и по тази причина взе това решение “, акцентира изпълнителката.

Емилия описа, че бременността й била като предусещане при обичаният й и изяснява: „ Той е припрян, сподели че е предчувствал за това. Въпреки че изобщо не сме очаквали да ни се случи. Аз му споделих, че чувствам нещо, че е друго и той незабавно ме подкани да създадем теста. Откакто ни се случи нещастието с Феди, доста искахме дете. Не се бяхме отказали, само че лекарите не даваха очаквания. Затова нито сме правили нещо, нито сме считали дати, оставихме нещата на самотек “.

Звездната майка споделя още, че огромната й щерка проявявала нужното самообладание към бебето у дома и не ревнувала от вниманието към него.

„ Мира я гушка, целува, не ревнува въобще. В началото имаше дребна ревнивост, само че след това нямаше никакъв проблем. Даже в този момент е доста солидарна, че на бебето се обръща доста повече внимание “, споделя с усмивка изпълнителката.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР