Фолк певицата Софи Маринова не само храни цялото си семейство,

...
Фолк певицата Софи Маринова не само храни цялото си семейство,
Коментари Харесай

Софка купи нова кола на Гринго

Фолк певицата Софи Маринова освен храни цялото си семейство, само че й остават пари за много странични скъпи дарове. Само за две седмици ромският славей се изръсил с близо 300 000 лв., с цел да порадва сина си Лоренцо и гаджето си Гринго, който наскоро излезе от зандана, писа „ Галерия “.

Влюбената Софка се пробвала да компенсира несгодите на мачото в пандиза. Затова го зарадва с мощно возило – вид пикап с двойни гуми. Гринго останал изумен като го видял пред дома им, само че насладата му бързо секнала. Оказва се, че за сходен автомобил се изисква категория „ С “, каквато мускулягата нямал. Не му се явявало и на курмуване и по тази причина предиздвикал Софка да смени подаръка си с лека кола. Тя му купила най-новия мерцедес S – класа за близо 260 000 лв..

Две седмици по-късно Маринова хвърлила куп пари и по 16-годишния си наследник Лоренцо. Той получил златна обеца с черни диаманти, направена по поръчка. На бижуто е гравирано и името на младежа и коствало няколко хилядарки. Отделно се изръсила с над 10 бона за маркови облекла за хлапето и марков парфюм.

На всичкото от горната страна ромката съумяла да провежда празненство. Затворила цялостен ресторант в Етрополе, с цел да събере родата на почерпка. Целият харч и дарове за мъжете й възлязъл към 300 000 лв..
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР