Фолк певицата Роксана е пред развод с втория си мъж,

...
Фолк певицата Роксана е пред развод с втория си мъж,
Коментари Харесай

Роксана се развежда с втория си мъж

Фолк певицата Роксана е пред бракоразвод с втория си мъж, който е доста по-млад от нея.

В огромно изявление пред Мон Дьо изпълнителката не изясни какъв тъкмо е казусът сред двамата, само че беше безапелационна: „ Прощава Господ, а аз не съм Господ ". 

И добавя: " Не се живее единствено с взаимни отстъпки и прошки, тъй като те стартират да стават табиет и губят цената си. Не желая да споделям нищо повече, тъй като несъмнено връзките ни са разтърсени, само че не знам какво ще се случи в утрешния ден ”.

Мъжът на Роксана е изяло на нейна прехрана и се приказва, че харче даже повече от нея. А до момента в който тя изкарва парите, той излиза и се забавлява, което не се нрави изключително на певицата и е решила да вземе ограничения. 

В изявлението Роксана е безапелационна, че нещото, с което не може да се съгласи, е слободията, а откровено я гневи развратът. „ Виждам деца по нощните заведения, които вършат страшни неща. Отвращава ме даже държанието на мои колежки ”, разяснява още Роксана.

Кралицата на ромската музика описа и за подигравките, които търпи поради етноса си. „ За мен расизмът би трябвало да е обвиняем. Унижавана и подценявана съм била единствено от сътрудници. Обяснението за това е единствено едно – че съм можеща. За мен най-травмиращо е, когато наскърбяват децата ми ” – споделя тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР