Фолк певицата Мария се оказа първата, напуснала Къщата на ВИП

...
Фолк певицата Мария се оказа първата, напуснала Къщата на ВИП
Коментари Харесай

От последните минути! Вече е факт факт, Мария излезе от Къщата!

Фолк певицата Мария се оказа първата, напуснала Къщата на ВИП Брадър , научи HotArena .

Най-актуалната и хитова звезда в новия сезон на ВИП Брадър Мария излезе от Къщата не поради елиминации, а с цел да се порадва на фенската обич . Като настояща и продуктивна певица, тя е договорила уговорка в договора си, която да й разрешава да се подвизава на участия, даже и по време на присъединяване си в риалити формата.

Мария напусна Къщата и свадите в нея за няколко часа, да за блесне на сцената на събитие в град Гоце Делчев. Както разпоредбите на Големия брат повеляват, изпълнителката на " Червеният картон " бе следвана компактно по петите от охранител, обезпечен от предаването. Освен това, тя бе взета от пред вратата на Къщата от специфична кола , която незабавно след присъединяване я върна при останалите съквартиранти.

Още при появяването на автомобила на метри от сцената в Гоце Делчев, той бе обкръжен от екзалтирани почитатели на Мария, които желаеха да се допрян до нея . Бодигардовете, обаче, не разрешиха да има физически контакт сред феновете и техния кумир, тъй като на певицата й е неразрешено да има контакт с външняи свят, написа " България през днешния ден ".

" Трябва да си вървя, брадърчето ме чака " , пошегува се Мария от сцената и секна мераците на почитателите за бис. А феновете на ВИП Брадър надали ще схванат, че хитовата звезда напуща често-често Къщата поради професионални задължения. Все отново, с чудото на монтажа, всичко е допустимо! 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР