Фолк певицата Анелия вдига палат в столичния квартал Горубляне. От

...
Фолк певицата Анелия вдига палат в столичния квартал Горубляне. От
Коментари Харесай

Анелия строи луксозно имение в „Горубляне” с пари от...

Фолк певицата Анелия подвига дворец в столичния квартал Горубляне. От няколко месеца чалгаджийката се е заела да урежда документите за парцела.

Доскоро русокоската се подвизаваше в апартамент в Лозенец, а по-късно се снабди с къща в Драгалевци. Сега тя е решила да вложи хилядарките, които печели по участия в недвижими парцели, тъй като са я посъветвали, че това е добра инвестиция. Новата къща в Горубляне ще има всички екстри-просторни стаи, стаи за посетители, за отмора, бесайн и други капризи.

В последните години звездата се снабди с няколко недвижими парцела, измежду които жилища в столичния кв. Редута и на Слънчев бряг. Отделно от това тя влага цяло положение, с цел да подреди първокласния си дом в Драгалевци по последния вик на стилния дизайн. В музикалните среди се приказва, че с финансов запас й е оказал помощ загадъчен ухажор, турски посланик. Заради краха на връзките й Анелия настойчиво крие мъжа до себе си. След няколко години, в които сърцето й беше свободно, в този момент признава, че Купидон още веднъж я поразил.

Двамата с новата си тръпка се срещнали по време на нейно присъединяване, а с помощта на връзката си с мистериозния господин уредил клипа й „ Дай ми още “ да се снима в турския замък Чираган палас.

За рождения ден на новия мъж в живота на Анелия, двамата си спретнали сантиментален воаяж до Париж в средата на септември. Говори, се, че Анелия приготвя женитба с избраника си, a сватбените камбани ще забият напролет. Въпреки всичко Анелия е безапелационна, че не желае да ражда второ дете, Задоволявала се с щерка си Ивон, която е от брака й с Коко Динев, написа „ България през днешния ден “.
тагове анелия мъж имение
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР