Фолк певицата Анелия се сгоди за половинката си Любомир Захаринов.

...
Фолк певицата Анелия се сгоди за половинката си Любомир Захаринов.
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Анелия се сгоди за милионер

Фолк певицата Анелия се сгоди за половинката си Любомир Захаринов. Хазартният необут и певицата имат любовна връзка от към две години. Бившата на Коко Динев се похвали с пръстен и написа " споделих ДА! ", видя Lupa.bg.



Вчера певицата чукна 41 години и най-вероятно тогава е получила пръстена. Брюнетката най-сетне претърпя проваления си първи брак с бизнесмена Коко Динев. Двамата се ожениха през през 2003 година и имат една щерка - Ивон. Кумове им бяха Мая и Георги Илиеви. Изпълнителката дълго страдаше за Коко и развода, който настойчиво криеше, само че съумя да го преживее. Години наред брюнетката криеше персоналния си живот и любовниците й, само че преди към година официализира връзката си с Любомир Захаринов, който е по-млад от изпълнителката с 6-7 години. 



Захаринов е милионер и има зад тила си един брак и две деца. Анелия твърди, че не тя е причина за краха на брака на предприемача, само че малко на брой й имат вяра. Заралийката елементарни на обичания си мъж случката му с Александра Богданска. Любо имаше къса спекулация с красивата моделка, само че Анелия й вгорчи живота и Богданска се отхвърли от богаташа.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР