Фолк певецът Константин най-накрая отвори вратите на тузарския си дом.

...
Фолк певецът Константин най-накрая отвори вратите на тузарския си дом.
Коментари Харесай

Вижте луксозния палат на Коцето и Надя в Бояна

Фолк артистът Константин най-сетне отвори вратите на тузарския си дом. Навръх Трифон Зарезан изпълнителят приключи къщата си и реалокира фамилията си от жилището чартърен в новия им дом. Домът на музиканта е повече от първокласен, също така той самичък наел дизайнер по интериора. Резултатът е извънредно тузарски дом, в който от всякъде звучи музика – даже лампите са във формата на тромпети.

Изпълнителят признава, че тази къща му е отдавнашна фантазия. Затова и през днешния ден с такова неспокойствие влиза в нея. „ От 15 години бленувам за собствен дом. Гледахме доста разновидности, само че все се оказваше я някое менте, я някоя машинация. Не съм от най-големите късметлии ”, споделя той.

До октомври предходната година, когато най-сетне се снабдява с стремежи дом. Къщата се оказва голяма финансова инвестиция за Коцето, тъй като той обича да изпипва детайлите, написа „ 24 часа ”. И в случай че нещо не му хареса в имението, го трансформира до момента в който се получи.

Отнело им месеци с Надя до момента в който завършат вътрешното обзавеждане. Най-накрая приключили всичко преди дни.

Той желае да сътвори и собствен парник, където да отглежда домашни зеленчуци. В двора ще има и игрище, където да играе с децата.
„ Това ми беше фантазия и с помощта на Господ ще се реализира ”, споделя Константин.

Той и фамилията му се реалокираха в апартамент чартърен, до момента в който течеше ремонта. Сега фамилията се придвижи в новия си дом.
В къщата има четири спални – една за Коцето и Надя, по една за децата им и една, която е особено за артиста, на който от време на време му се постанова да прекатурва целия си режим поради участията си.

И в случай че се прибере от участия в 8 сутринта, да може да спи умерено до вечерта.

Засега децата му Мариана и Алекс разделят обща детска стая по гледище на татко си. „ Искам да са си близки. С брат ми пораснахме по този начин. Когато Марианка поотрасне и влезе в пубертета ще има стая, каквато тя желае ”, споделя още музикантът.
До тогава обаче ще дели стая с дребното си братче.

Иначе за интериора им помогнали другари и дизайнер. Надя също взела участие в обзавеждането, само че Коцето признава, че двамата не всеки път са на едно мнение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР