Фолк певецът Галин разголи душата си пред Венета Райкова и

...
Фолк певецът Галин разголи душата си пред Венета Райкова и
Коментари Харесай

Галин: Не бях поканен на сватбата на Фики

Фолк артистът Галин разголи душата си пред Венета Райкова и предаването Папараци по бТВ. За първи път звездата на Пайнер приказва намерено за персоналния жинот и кариерата си.

В новия си клип се снима съвсем гол? Беше ли студено?
Определено беше студено, до момента в който снимах последния си клип. Прекарах 4-5 часа във водата, майка ми беше там и непрекъснато ми споделяше, че ще настина. Но пък се веселя, че присъстваше, тъй като усещах доста хубава сила от нея. С нея сме по-близки, всичко й споделям. Баща ми доста работеше, той също е музикант. Родителите ми имаха едни интервали на неразбирателства... Сега с татко ми сме в супер връзки. Простил съм му грешките.

В какви връзки си с Преслава?
С Преслава съм в естествени връзки. От нея нищо неприятно не съм видял.

Беше ли поканен на сватбата на Фики?
На сватбата на Фики не бях поканен. Сигурно са ме не запомнили (смее се). Щом по този начин са решили, няма проблем. Това е най-хубавият вид за всички.

Кой е номер едно в този момент измежду артистите във фолк средите?
Кой е номер едно ли? С Коцето и Фики не се съпернича. Аз пъдя малко по-модерната вълна. Искам да благодаря на Гери-Никол, която ми оказа помощ за текста на последната ми ария и даде доста хрумвания.

Говори се, че си си купил огромно жилище от 200 квадрата?
Най-голямата ми фантазия беше да си купя жилище. Сто квадрата е, не желая да споделям за каква сума. Всичко, което имам в живота си, е единствено и само с помощта на мен. Всичко, което съм постигнал, съм постигнал самичък и с помощта на труда си.

С кого ще живееш в това жилище?
Засега ще пребивавам самичък в новото жилище, само че ще ми идват посетители (смее се). Не съм привързан. Сега ми е времето да имам разнообразни прекарвания.

Бил ли си гадже с барман на име Ивайло?
Нямам връзка с барман на име Ивайло. В жълтата преса са поставили фотоси на моя озвучител, дясната ми ръка, както и на модела Даниел, един от най-близките ми другари. Цяло лято бяхме на квартира в Слънчев бряг. Викам си, те, в случай че знаят какъв брой девойки идват тук всяка вечер...

Някои медии ти приписаха връзка със Сузанита?
Нямам връзка със Сузанита, тя е доста дребна. В другарски връзки сме, давал съм й препоръки. Много почитам татко й.

Писаха, че си задържан в Слънчев бряг за владеене на марихуана?
Не са ме задържали с марихуана. Аз съм спортуващо момче, не взимам опиати. Съгласен съм да се подложа на тест за това.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР