Фолк меломаните останаха приятно изненадани от дуетното парче на Деси

...
Фолк меломаните останаха приятно изненадани от дуетното парче на Деси
Коментари Харесай

Деси Слава и Рени скарани

Фолк меломаните останаха прелестно сюрпризирани от дуетното парче на Деси Слава и Рени, които от години показват другарски усеща една към друга. Но в клипа по този начин и не се появи Деси, което породи подозрения, че двете са се скарали. 

Техни почитатели допускат, че сред приятелките е зародил скандал по време на записите на песента и по тази причина едната липсва от клипа. " Язък за положителното другарство, което имаха през годините ", шушукат из светските среди.

Наш кореспондент потърси Рени за коментар и тя изрично отхвърли да има каквито и да е проблеми с колежката си. И изясни: " Лятото беше доста ангажирано откъм участия и за мен, и за нея. Така и не успяхме да се стиковаме и дълго време отлагах клипа. Но най-после взехме решение да я фотографирам сама, тъй като отдавна не съм пускала ария и почитателите ми нямаха самообладание. Няма никаква драма сред мен и Деси, тази ария я е написала тя и ми я подари, за което съм й безпределно признателна ", разяснява Рени пред БЛИЦ.

Песента " Утре отново ела " се радва на огромен интерес и към този момент катери стълбицата на огромните и влиятелни фолк ранглисти. А почитателите на Рени се надяват да бъде по-продуктивна и да не стопира да ги радва с божествения си глас и тоталните шлагери.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР