Floki DAO, организацията зад мемекойна FLOKI, обяви изгарянето на 15.246

...
Floki DAO, организацията зад мемекойна FLOKI, обяви изгарянето на 15.246
Коментари Харесай

Floki inu изгаря над 15 милиарда токена – какво следва за цената?

Floki DAO, организацията зад мемекойна FLOKI, разгласи изгарянето на 15.246 милиарда токена след гласуван ена общността.

Това решение отразява продължаващите старания на DAO за повишение на цената на монетата посредством дефлационни ограничения.

FLOKI , известна меме криптовалута, завоюва доста внимание, даже беше включен в мемеккойн  показателя на VanEck Index. Проектът има за цел да одобри политики, които усилват неговата полза и пазарна стойност, подкрепени от профилирана общественост. Неотдавнашното изгаряне включваше 99.84% от токените за гласоподаване, възлизащи на 460 милиарда FLOKI, като едвам 0.16% гласоподаваха срещу предлагането.

Решението за изгаряне на тези токени произлиза от гласоподаване, което стартира на 13 май. Исторически, FLOKI DAO изисква сметки в черния лист в границите на своята екосистема да трансферират своите притежания в портфейла Floki Multisig за непрекъснато изгаряне.

През юли 2022 година доста сметки съблюдаваха тази инструкция, макар че някои не го вършиха. Наскоро един акаунт изпрати 15.2 милиарда FLOKI, като изиска 1% тласък. По време на предлагането токените бяха оценени на почти $2.8 милиона; сегашната им стойност възлиза на към $3.43 милиона.

Това събитие акцентира децентрализирания темперамент на Floki DAO, който управлява няколко значими решения през годините.

След известието за изгаряне, цената на FLOKI се усили с над 2%%, достигайки $0.0002252. Това повишаване идва на фона на интервал на пазарна консолидация, когато доста мемекойни са изгубили стойност.

Изгарянето на токени може да усъвършенства дълготрайната оценка на FLOKI, изключително откакто противници като PEPE неотдавна надминаха до най-високите си стойности за всички времена. Най-високата стойност на FLOKI, записана при започване на ноември 2021 година, е $0.0003437 и това изгаряне може да помогне на токена да се приближи още веднъж до това равнище.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР