Флиртът с други хора извън връзката е противоречива тема. На

...
Флиртът с други хора извън връзката е противоречива тема. На
Коментари Харесай

Изневяра ли е флиртът?

Флиртът с други хора отвън връзката е спорна тематика. На първо място сътрудниците би трябвало да имат ясна и споделена формулировка какво за всеки от тях значи флиртът. Необходимо е и да се слагат ясни граници.

Въпреки че флиртът може да не звучи като изключително поляризиращ проблем за дамите и мъжете, той може да аргументи огромни проблеми във връзката. Една от аргументите за това е, че дамите и мъжете се усещат разнообразни във връзка с прочувствената и физическата невярност.

Според изследване мъжете се усещат по-виновни след физическа невярност, до момента в който дамите – след прочувствена такава. И двата пола обаче по-трудно простят полова невярност. Макар мъжете да не се усещат толкоз отговорни за прочувствената невярност, те са по-склонни да имат по-широко определение за това какво съставлява флиртът. Представителите на мощния пол възприемат повече взаимоотношения като полови за разлика от дамите.

Всъщност тук е и разковничето. Без значение от пола, всеки човек има друга визия за това какво е флирт и къде са допустимите граници.

Когато двама индивида имат сериозна връзка, те сигурно би трябвало да приказват по този въпрос. Да споделят намерено със своя сътрудник къде е тяхната граница и какво считат за недопустимо като държание.
Как да говорите с колегата си за флиртуването?
На първо място пробвайте се да разберете метода на мислене на половинката си . Хората са по-склонни да вършат взаимни отстъпки и да се съобразят с другия човек, когато се усещат разбрани. Ако имате разминавания в дефиницията за флирт – пробвайте се да разберете непознатата позиция. Освен това може да попитате колегата си има ли някаква потребност, която се пробва да задоволи с по-широко схващане за флирт.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР