Флагманът на конспиративните теории - протестърът срещу илюминатите, тайните сатанински

...
Флагманът на конспиративните теории - протестърът срещу илюминатите, тайните сатанински
Коментари Харесай

Кемтрейлс конспираторът Венци Чикагото отвя другите маргинали

Флагманът на тайните теории - протестърът против илюминатите, тайните демонски общества, американски и западни секти Венцислав Ангелов по прякор Чикагото е отвял всички маргинали и се е наредил на предварителния избор за 49-ото Народно събрание незабавно след някогашния здравен министър доктор Петър Москов и партията му КОД по резултати. 

Това прави Чикагото пръв измежду маргиналните кандидати за вход в Народното събрание с близо 8000 гласа, сочат данните от ЦИК при съвсем 100% обработени протоколи. 

Чикагото, който прави акцията си най-вече в обществените мрежи и който завладя Тик-Ток в последния месец с ежедневни живи включвания, е взел повече гласове и от някогашните ръководещи от Национална движение „Симеон Втори", и от обединението с паметното име " Вън от НАТО и Европейски Съюз " на ексатакиста Кирил Гумнеров, и от МИР на тогавашния бесепар Симеон Славчев, и от " Глас национален " на Светльо Витков. 

Единствените, които не е съумял да надвие, само че които остават под чертата за влизане в новия парламент, са Заедно на някогашните фрагменти на Слави Трифонов Ива Митева и Любомир Каримански, Български напредък на Стефан Янев и обединението на `Атака ", русофилите и комунистите. 

Чикагото, само че и всички те, взети дружно, съставляват по-малка част от българите, в сравнение с петата по мощ групировка на " Не поддържам никого ", за която са дали своят вот над 107 хиляди нашенци - даже повече от Има Такъв Народ. 
ТЕМА преди 14 минути 752 преди 33 минути 647 преди 42 минути 1032
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР