Фитнес маниаците все повече превземат родния youtube и ние нямаме

...
Фитнес маниаците все повече превземат родния youtube и ние нямаме
Коментари Харесай

"Бях станала като мъж": Биляниш призна, певицата се друсала със зоб като луда

Фитнес фанатиците от ден на ден завладяват родния youtube и ние нямаме нищо срещу. В абсурден влог на Георги Шишков обаче, преди няколко дни, той беше поканил за изморителна подготовка известната моделка, инфлуенсър и певица Биляниш. 

Двамата упражняваха дупе и крайници по стратегия на Биляниш и много се поизпотиха в залата, като от самото начало разменяха занимателни реплики, а в средата на влога, певицата се изцепи – „ снимай ми дупето за гледания “. Всичко си вървеше супер до момента в който двамата не се разговориха за лекарства, които всички фитнес гурута употребяват, с цел да реализират супер форма.

Виж още: Анси от " Един за различен " с изненада, взе участие в основаването на книга 

Зобът не е дрога, само че тези хапчета, препарати и инжекции, които нацепените батки взимат по никакъв начин не са безвредни, да не кажем, че и много от тях са публично неразрешени. Въпреки това Биляниш си призна без капка позор, че е зобила крепко, като дори показа и какво – анавар и стромба. Когато взимала неразрешените вещества се чувствала като Хълк в залата и имала доста сила, по-късно обаче тя призна, че почнало да й се случва нещо извънредно. 

Умирала от апетит, непрекъснато била извънредно нервна, а на всичкото от горната страна й паднал гласът и почнали да й порастват брада и косми по лицето. „ Бях като мъж! “, жалва се певицата на Шишков. Биляниш показа, че по тази причина спряла зоба, само че татко й, който тя сподели на клипче във влога не го бил спирал към този момент 30 години. След тренировката, Георги и Биляниш отидоха да хапват мазни дюнери, а ние се надяваме тя в действителност да е спряла всевъзможни неразрешени субстанции. Не ти отива, Биби!

Виж още: Апартамент с панорама! Палома Митева се изфука с дома си 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР