Фитнес инструкторката от Красноярск Мария Макарова стана звезда не само

...
Фитнес инструкторката от Красноярск Мария Макарова стана звезда не само
Коментари Харесай

Тя е фитнес инструкторката, която покори Европа

Фитнес инструкторката от Красноярск Мария Макарова стана звезда освен на съветския културизъм, само че и покори Европа. Рускинята стана първенец на влиятелния шампионат на името на Арнолд Шварценегер Arnold Classic Europe 2019, който се организира в Барселона.

Доскоро Мария работеше в банков клон и даже не можеше да мечтае за спортна кариера, да не приказваме за победи в интернационалните надпревари. Всичко се промени, когато банковият управител срещна бъдещия си брачен партньор.

Анатолий и Мария се женят през лятото на 2017 година, а по-късно тя послушала половинката си и напуснала работа. Рускинята взема решение да прекарва по-голяма част от свободното си време във фитнеса. Само за няколко месеца тя натрупа забележителна мускулна маса, изумявайки даже професионални треньори, които я посъветвали да опита шанса си в съревнование по културизъм. Успехът не закъснява и след една година тренировки Мария Макарова печели шампионата на Сибирския федерален окръг, а след още една и купата на безспорен първенец на Сибир. След като става звезда в родината си, рускинята стартира участия и в чужбина, с цел да получи интернационално самопризнание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР