Фитнес инструкторът Александър Кирилов от племето на траките е най-спряганият

...
Фитнес инструкторът Александър Кирилов от племето на траките е най-спряганият
Коментари Харесай

Истината лъсна! Вижте кой печели Игри на волята по NOVA

Фитнес инструкторът Александър Кирилов от племето на траките е най-спряганият за победител в хитовото риалити по „ Нова “ „ Игри на волята “, написа „ Галерия “. Освен със мощ и устойчивост, Алекс се откроява и с острия си разум и естествена просветеност. Неслучайно останалите от племето му го считат за опасност и към този момент обмислят тактики по какъв начин да го отстранят.

Любопитна детайлност е, че „ Игри на волята “ не е първото тв предаване, в което инструкторът от Петрич взе участие.

Миналата година той игра в „ Стани богат “, където се показа почтено и направи мощно усещане на феновете със своята грамотност. Алекс се отхвърли на сумата от 2500 лв., въпреки че можеше да завоюва доста повече. „ Нравствени писма до Луцилий “ на Сенека е обичаната ти книга. Респект за това - явно се интересуваш от философия и логика на психиката “, впечатлен бе водещият на „ Стани богат “ Михаил Билалов.

В „ Игри на волята “ Алекс също се демонстрира като добър психолог, умее да преценя своите съотборници и в сложни моменти резервира хладнокръвие. Той нееднократно е печелил решаващи борби и е основен състезател за племето на траките.

„ Алекс е моят любимец – интелигентен, спокоен и можещ “, „ Алекс би трябвало да завоюва огромната премия, тъй като има всички качества на победител в тази игра “, „ Такива хора желаеме да гледаме по малкия екран – които се раздават във всичко на 100%! Истински благородник “, гласят част от позитивните мнения за фитнес инструктора.

Отново в името на играта, Алекс е жертвал и персоналния си живот. Преди няколко месеца се е разделил с приятелката си, с цел да може напълно да се концентрира върху предаването и да бъде с избистрен разум.

„ Смятам, че единственият метод да изпиташ цялостно благополучие е когато то е споделено. Трябва да имаш човек до себе си, с който да гои изживееш. Аз съм благополучен към този момент 2 години и половина с моята другарка Даяна “, описа Алекс в „ Стани богат “. Жаждата за победа обаче си има своята цена…

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР